Pozadina: default dark light

Reč domaćina

Ono što će vam svaki turista koji je boravio u Donjoj Lastvi reći jeste da ćete se u nju iznova vraćati, ali ovaj put sa osećajem da ste domaći. Svoj na svome. Možda iz razloga što vam starosedeoci svojom toplinom i dobrodušnošću vraćaju veru u ljude i lepo druženje ili, pak, zbog okoliša,koji obiluje palmama i oleandrima; mirisnih nota, bonace ili talasa koji vas uljuljkaju u potpunu nirvanu i osećaj da vreme stoji.
Idealna za porodični odmor, Donja Lastva je ušuškana i izolovana od saobraćajne vreve i na taj način dozvoljava roditeljima da ne razmišljaju o bezbednosti dece.  S obzirom da je na samoj obali, kupaćete se takoreći ispred kuće.


Smeštena na raskrsnici između primorskih gradova, Donja Lastva Vam omogućava da se za kratko vreme nađete na bilo kom od predivnih mesta crnogorske obale. 5 minuta laganog hoda uz obalu do Porto Montenegra, luksuzne marine u kojoj  ćete se osetiti kao najrazmaženija holivudska zvezda;  15min vožnje do Kotora ili Budve,  gradova koji obiluju istorijskim znamenitostima, ali i lokalima koji obećavaju izvrstan noćni provod;  ili pak 2 min. vožnje do trajekta koji prevozi do Kamenara na drugu stranu obale bokokotorskog zaliva pa onda do Herceg Novog ili, ko zna, možda i dalje.
Dakle, za svakoga po nešto.
Dobro došli!

 

 

 

dfs

 

 

 

dfs